ســـازمــان حمل و نقل ریلی قــم

Qom rail transport organization

استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در پروژه مترو قم

11 اردیبهشت 1403

معاون بهره برداری سازمان قطار شهری قم: استفاده از توان و ظرفیت های شرکت های دانش بنیان و توانمند داخلی از ابتدای پروژه مترو قم تا کنون در اولویت های سازمان قطار شهری قرار داشته است.

image

به گزارش واحد خبر سازمان قطار شهری قم، مهندس خداشناس بیان کرد: این سازمان در راستای استفاده از توانمندی شرکت های تولید کننده داخلی و مجموعه های دانش بنیان همواره جلسات دوره ای با دست اندکاران حوزه مترویی برگزار میکند. بدین منظور و جهت تامین تجهیزات سامانه تهویه و دفع دود، فروش اتوماتیک بلیط (AFC) و ریل سوم جلسه ای مشترک با یکی از تولید کنندگان توانمند کشور برگزار گردید.
 مدیرعامل سازمان قطار شهری قم نیز ضمن تأکید بر بهره گیری از توان مهندسی و صنعتی داخلی در بخش های مختلف در پروژه های سازمان از ابتدا تا کنون، از فعالیت های ارزشمند این تولید کننده تقدیر نمود. در این جلسه مذاکراتی جهت همکاری های بعدی بین مدیران عامل جهت تکمیل خط یک مترو  قم انجام گرفت.
 

تگ ها :
آخرین اخبار

شهردار قم خبر داد: تخصیص ۲۳,۰۰۰ میلیارد ریال اوراق مشارکت به شهرداری قم

شهردار قم از قطعی شدن تخصیص ۲۳ هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت از سوی بانک مرکزی به شهرداری قم برای پروژه قطار شهری و حمل‌ونقل عمومی خبر داد.


اتمام مونتاژ قالب هیدرولیک تونل NATM مترو با حضور مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی

مدیر عامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری قم، ضمن بازدید از تونل سنتی مترو، از دریافت مجوز انتشار ۱۹۰۰۰ میلیارد ریال اوراق مشارکت در واسپین ساعات پایانی سالجاری، برای سال آینده خبر داد.


شهردار قم در بازدید از دپوی مترو قم مطرح کرد: رعایت کامل استانداردهای فنی و تجهیزاتی برای بهره‌برداری از مترو قم / احداث مرکز مدیریت

شهردار قم از رعایت کامل آخرین استانداردهای تجهیزاتی و فنی در اجرای پروژه مترو قم خبر داد و گفت: بهره‌برداری از فاز نخست خط یک پروژه مترو قم به شرط تأمین ناوگان در کم‌ترین زمان به انجام خواهد رسید.


مدیر عامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری قم مطرح کرد: ارزش یک میلیون یورویی خودرو امداد نجات مترو قم

مدیر عامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری قم از ارزش یک میلیون یورویی خودرو امداد نجات مترو قم خبر داد و گفت: این خودرو به همراه تجهیزات جانبی در روزهای گذشته تحویل پروژه مترو قم شده است.


بازدید شهردار قم از مجموعه دپو و ساختمان مرکز فرمان و مدیریت مترو قم/ رونمایی از خودرو امداد مترو قم

شهردار قم صبح امروز از مجموعه سایت دپو، ساختمان مرکز فرمان و مدیریت و انبار تجهیزات مترو قم بازدید کرد.


مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل ریلی قم: دستاوردهای مهم متروی قم در روزهای پایانی سال

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل ریلی قم گفت: سال ۱۴۰۳ و همزمان با ورود خودروی امداد و نجات (Rescue car) تکمیل ساختمان مرکز فرمان و بهره‌برداری مترو قم برای سازمان حمل‌ونقل ریلی قم انجام شد.


شهردار قم خبر داد: تحقق بیش از ۱۰۰ درصدی بودجه ۱۴۰۳ شهرداری قم / متروی قم آماده بهره‌برداری است

شهردار قم گفت: بودجه شهرداری قم در سال ۱۴۰۳ به تحقق بالای صددرصدی خواهد رسید و این نشان‌دهنده برنامه‌محور بودن مجموعه است.


رئیس‌کل دادگستری استان قم: ضرورت اجرای خط دوم مترو قم

رئیس‌کل دادگستری استان قم گفت: با توجه به جمعیت شهر قم و نیازهای حمل و نقلی ضرورت دارد که خط دوم متروی قم اجرایی شود.


مترو قم پیشگام توسعه فضای سبز

کاشت حدود ۵۰۰ اصله درخت مثمر در طول هفته درختکاری در محوطه فضای سبز دپو مترو قم صورت گرفت.


حفاری باقیمانده تونل فاز دوم مترو قم به ۷۵۰ متر رسید

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری قم گفت: تاکنون ۷۵۰ متر از تونل سنتی در کارگاه جمکران در عمق ۱۲ تا ۱۵ متری زمین حفاری شده و پس از تکمیل این پروژه، محدوده شمال غرب شهر قم به جنوب شرق شهر و مسجد مقدس جمکران متصل خواهد شد.