محمدرضا معرفت قائم مقام شهردار قم در امور سرمايه گذاري گفت: زمينه هايي فراهم شده تا سرمايه گذاران خارجي بتوانند در توسعه و تكميل خطوط مترو در قم مشاركت كنند. (95/2/12)
به گزارش واحد روابط عمومی سازمان قطار شهری قم به نقل از شهرنيوز، محمدرضا معرفت در نشست مشترك مديران شهرداري قم با فرماندار و نماينده رئيس جمهور چين در شهر لين شيا ، با اشاره به ظرفيت هاي سرمايه گذاري قم گفت: دو شكل سرمايه گذاري در قم تعريف شده كه يكي به صورت مستقيم و يكي به صورت فاينانس است.
وي با بيان اينكه سرمايه گذاران خارجي مي توانند به صورت مستقيم در پروژه هاي اقامتي، مجتمع هاي تجاري و مجتمع هاي اداري در بلوار پيامبر اعظم مشاركت كنند، افزود: در اين پروژه كاربري هاي مختلفي طراحي شده كه مي تواند براي سرمايه گذاران جذاب باشد.
قائم مقام شهردار قم در امور سرمايه گذاري ضمن تشريح قابليت ها و جزئيات بلوار پيامبر اعظم خاطرنشان كرد: بلوار پيامبر اعظم به طول هفت كيلومتر حرم مطهر حضرت معصومه(س) را به مسجد مقدس جمكران متصل مي كند.
وي با تاكيد بر اينكه بلوار پيامبر اعظم به عنوان مهم ترين محور آييني و توريستي مذهبي شهر قم تعريف شده است، افزود: در بدنه اين محور ۳۴ مجتمع اقامتي و تجاري پيش بيني شده و ديگر ظرفيت هاي تفريحي، اداري و مذهبي از جمله باغ موزه و ... نيز در آن در نظر گرفته شده است.
معرفت با بيان اينكه در توسعه شهربازي و بوستان هاي شهر نيز امكان مشاركت مستقيم در شهر قم وجود دارد، خاطرنشان كرد: بوستان غدير يكي از مهم ترين بوستان هاي قم است كه مي توان با مشاركت در اين بوستان قابليت هاي خوبي از جمله درياچه مصنوعي و... را ايجاد كرد.
وي اظهار آمادگي كرد كه بتوان با استفاده از مشاركت سرمايه گذاران خارجي در قالب فاينانس به توسعه و تكميل خطوط مترو در قم كمك كرد.
جلسه هیأت مدیره سازمان قطار شهری قم با محوریت پروژه منوریل در سالن جلسات این سازمان برگزار گردید.
مدیر عامل سازمان قطار شهری شهرداری قم: افزایش طول مسیر و تعداد ایستگاه های خط B متروقم پس از بررسی توسط مشاور و موافقت مراجع بالا دستی قطعی می باشد.
معاون مالی و پشتیبانی سازمان قطار شهری شهرداری قم: پیشرفت احداث خط 1 مترو قم در مقایسه با سایر خطوط قطار شهری کشور نسبتاً قابل قبول و متناسب با تخصیص اعتبارات دولتی و ... می باشد.
معاون فنی و اجرایی سازمان قطار شهری شهرداری قم: با استفاده از تجربه های شهرهای دیگر در ساخت و اجرای مترو و مدیریت هزینه ها، شاهد کاهش قابل توجه هزینه های اجرای تونل مکانیزه مترو قم بوده ایم.
مدیرعامل سازمان قطار شهری شهرداری قم وزارت کشور را متولی اصلی تأمین ناوگان موردنیاز مترو در کشور دانست و گفت: شهرداری قم بهمنظور تأمین ناوگان خط یک مترو قم تعامل همهجانبه و پیگیری مستمر از وزارت کشور را در دستور کار داشته و دارد.
مدیر عامل سازمان قطار شهری شهرداری قم: دستگاه حفاری تونل مکانیزه (TBM) بر اساس مفاد قرارداد و نظر مشاور وقت در مالکیت قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) بوده و شهرداری مبلغ 6/4 میلیون یورو بابت تملک آن را پرداخت ننموده است.
مدیرعامل و مدیران سازمان فناوری اطلاعات شهرداری قم از ایستگاه میدان شهید مطهری مترو بازدید نمودند.
به میزبانی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی و با حضور نمایندگان وزرات کشور، مشکلات و موانع راه اندازی فاز نخست مترو قم و همچنین توسعه به سمت مسجد مقدس جمکران، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مترو قم به عنوان یکی از نمادهای مهم فعالیت جهادی و انقلابی در شرایط تحریم کشور برای اثبات خودباوری و تکیه بر توان داخلی می باشد.
انتشار فراخوان عمومی خرید خدمات مشاوره امکانسنجی ادامه طرح منوریل قم