محمدرضا معرفت قائم مقام شهردار قم در امور سرمايه گذاري گفت: زمينه هايي فراهم شده تا سرمايه گذاران خارجي بتوانند در توسعه و تكميل خطوط مترو در قم مشاركت كنند. (95/2/12)
به گزارش واحد روابط عمومی سازمان قطار شهری قم به نقل از شهرنيوز، محمدرضا معرفت در نشست مشترك مديران شهرداري قم با فرماندار و نماينده رئيس جمهور چين در شهر لين شيا ، با اشاره به ظرفيت هاي سرمايه گذاري قم گفت: دو شكل سرمايه گذاري در قم تعريف شده كه يكي به صورت مستقيم و يكي به صورت فاينانس است.
وي با بيان اينكه سرمايه گذاران خارجي مي توانند به صورت مستقيم در پروژه هاي اقامتي، مجتمع هاي تجاري و مجتمع هاي اداري در بلوار پيامبر اعظم مشاركت كنند، افزود: در اين پروژه كاربري هاي مختلفي طراحي شده كه مي تواند براي سرمايه گذاران جذاب باشد.
قائم مقام شهردار قم در امور سرمايه گذاري ضمن تشريح قابليت ها و جزئيات بلوار پيامبر اعظم خاطرنشان كرد: بلوار پيامبر اعظم به طول هفت كيلومتر حرم مطهر حضرت معصومه(س) را به مسجد مقدس جمكران متصل مي كند.
وي با تاكيد بر اينكه بلوار پيامبر اعظم به عنوان مهم ترين محور آييني و توريستي مذهبي شهر قم تعريف شده است، افزود: در بدنه اين محور ۳۴ مجتمع اقامتي و تجاري پيش بيني شده و ديگر ظرفيت هاي تفريحي، اداري و مذهبي از جمله باغ موزه و ... نيز در آن در نظر گرفته شده است.
معرفت با بيان اينكه در توسعه شهربازي و بوستان هاي شهر نيز امكان مشاركت مستقيم در شهر قم وجود دارد، خاطرنشان كرد: بوستان غدير يكي از مهم ترين بوستان هاي قم است كه مي توان با مشاركت در اين بوستان قابليت هاي خوبي از جمله درياچه مصنوعي و... را ايجاد كرد.
وي اظهار آمادگي كرد كه بتوان با استفاده از مشاركت سرمايه گذاران خارجي در قالب فاينانس به توسعه و تكميل خطوط مترو در قم كمك كرد.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری قم با اشاره به بازنگری و تصویب طرح جامع حملونقل و ترافیک شهر قم در طول سالهای گذشته که نقشه راه ترافیکی شهر را مشخص کرده گفت: مطالعات جامع امکان سنجی خطوط انبوه بر شهر قم با تمرکز بر نیازهای آینده شهر انجام و خط دوم متروی قم بر این اساس مسیریابی شد.
پس از ماهها تلاش هنرمندان و کارشناسان، ساخت تابلوهای هنری ایستگاه شهید مطهری مترو قم با طراحی نوین به پایان رسید.
شهردار قم و مدیران ارشد شهری سال جدید را با دیدار با بزرگان شهر و استفاده از رهنمودهای آنان برای حرکت هر چه بهتر در مسیر شهری پویا و سرزنده آغاز کردند. بزرگان شهر در این دیدار ضمن حمایت تمام قد از مجموعه شهرداری، توصیههایی نسبت به برنامه آینده شهرداری ارائه کردند.
شهردار قم گفت: یکی از نیازهای شهر قم احداث خط دوم مترو از پردیسان است که با تصویب در شورای ترافیک استان، امیدواریم با تایید مراجع بالادستی اجرایی شود.
سال ۱۴۰۳ هم با تمام وعدهها و امیدها گذشت، اما قطار متروی قم همچنان در ایستگاه انتظاری ۱۳ ساله متوقف مانده است.
شهردار قم از قطعی شدن تخصیص ۲۳ هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت از سوی بانک مرکزی به شهرداری قم برای پروژه قطار شهری و حملونقل عمومی خبر داد.
مدیر عامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری قم، ضمن بازدید از تونل سنتی مترو، از دریافت مجوز انتشار ۱۹۰۰۰ میلیارد ریال اوراق مشارکت در واسپین ساعات پایانی سالجاری، برای سال آینده خبر داد.
شهردار قم از رعایت کامل آخرین استانداردهای تجهیزاتی و فنی در اجرای پروژه مترو قم خبر داد و گفت: بهرهبرداری از فاز نخست خط یک پروژه مترو قم به شرط تأمین ناوگان در کمترین زمان به انجام خواهد رسید.
مدیر عامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری قم از ارزش یک میلیون یورویی خودرو امداد نجات مترو قم خبر داد و گفت: این خودرو به همراه تجهیزات جانبی در روزهای گذشته تحویل پروژه مترو قم شده است.
شهردار قم صبح امروز از مجموعه سایت دپو، ساختمان مرکز فرمان و مدیریت و انبار تجهیزات مترو قم بازدید کرد.