معاون بهره برداریسازمان قطار شهری شهرداری قم از تأمین موانع انتهای پروژه خط یک مترو قم با استفاده از توان داخلی و تولیدکنندگان داخلی خبر داد.
به گزارش واحد خبر سازمان قطار شهری شهرداری قم، مهندس سید امید خداشناس از تأمین موانع انتهایی خط یک مترو خبر داد و اظهار داشت: این تجهیزات با استفاده از توانمندیهای تولیدکنندگان داخلی در بخش ریلی مترو صورت گرفته که این اقدام سبب جلوگیری از خروج ارز از کشور و کمک به بومیسازی صنعت ریلی کشور است.
وی با تأکید بر حضور مدیران سازمان قطار شهری قم در پارک علم و فناوری خراسان رضوی، ابراز کرد: از توانمندیهای یکی از تولیدکنندگان داخلی تجهیزات مترویی در شهر مشهد و فرآیند موفقیتآمیز تست کارخانهای موانع انتهایی(بافر استاپ) بازدید شد.
معاون بهرهبرداری سازمان قطار شهری قم با بیان اینکه تعداد 11 دستگاه مانع انتهایی جهت نصب در بخشهای مختلف خطوط ریلی فاز یک مترو قم ازجمله سالن پارکینگ، خط تست و دیگر بخشهای دپو و مسیر موردنیاز است گفت: این موانع توسط یک شرکت داخلی ساختهشده و با موفقیت تست گردید و بهزودی جهت نصب در پروژه، حمل خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: موانع انتهایی نقش مهمی در ایمنی بهرهبرداری داشته و 9 دستگاه از این موانع انتهایی از نوع اصطکاکی و 2 دستگاه دیگر هیدرولیکی/اصطکاکی هستند.
خداشناس عنوان کرد: از موانع انتهایی در انتهای خطوط ریلی استفاده میشود تا در مواقع اضطراری و در صورت عدم توقف بهموقع قطار، با توقف آن از ناوگان و زیرساختهای ریلی محافظتشده و مانع از بروز خسارات جانی و مالی شدید شود.
.
شهردار قم از قطعی شدن تخصیص ۲۳ هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت از سوی بانک مرکزی به شهرداری قم برای پروژه قطار شهری و حملونقل عمومی خبر داد.
مدیر عامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری قم، ضمن بازدید از تونل سنتی مترو، از دریافت مجوز انتشار ۱۹۰۰۰ میلیارد ریال اوراق مشارکت در واسپین ساعات پایانی سالجاری، برای سال آینده خبر داد.
شهردار قم از رعایت کامل آخرین استانداردهای تجهیزاتی و فنی در اجرای پروژه مترو قم خبر داد و گفت: بهرهبرداری از فاز نخست خط یک پروژه مترو قم به شرط تأمین ناوگان در کمترین زمان به انجام خواهد رسید.
مدیر عامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری قم از ارزش یک میلیون یورویی خودرو امداد نجات مترو قم خبر داد و گفت: این خودرو به همراه تجهیزات جانبی در روزهای گذشته تحویل پروژه مترو قم شده است.
شهردار قم صبح امروز از مجموعه سایت دپو، ساختمان مرکز فرمان و مدیریت و انبار تجهیزات مترو قم بازدید کرد.
مدیرعامل سازمان حملونقل ریلی قم گفت: سال ۱۴۰۳ و همزمان با ورود خودروی امداد و نجات (Rescue car) تکمیل ساختمان مرکز فرمان و بهرهبرداری مترو قم برای سازمان حملونقل ریلی قم انجام شد.
شهردار قم گفت: بودجه شهرداری قم در سال ۱۴۰۳ به تحقق بالای صددرصدی خواهد رسید و این نشاندهنده برنامهمحور بودن مجموعه است.
رئیسکل دادگستری استان قم گفت: با توجه به جمعیت شهر قم و نیازهای حمل و نقلی ضرورت دارد که خط دوم متروی قم اجرایی شود.
کاشت حدود ۵۰۰ اصله درخت مثمر در طول هفته درختکاری در محوطه فضای سبز دپو مترو قم صورت گرفت.
مدیرعامل سازمان حملونقل ریلی شهرداری قم گفت: تاکنون ۷۵۰ متر از تونل سنتی در کارگاه جمکران در عمق ۱۲ تا ۱۵ متری زمین حفاری شده و پس از تکمیل این پروژه، محدوده شمال غرب شهر قم به جنوب شرق شهر و مسجد مقدس جمکران متصل خواهد شد.