عملیات اجرایی تکمیل ایستگاه منوریل میدان مطهری جهت بهره برداری آزمایشی از پروژه کلید خورد.(95/3/3)
به گزارش واحد روابط عمومی سازمان قطار شهری، ابراهیم نیلیه گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده مقرر شده که منوریل تا اواخر سال 95 به مرحله مسافرگیری آزمایشی برسد و در همین راستا می باید ایستگاه های فرهنگیان، رضوی و مطهری در مسیر این پروژه از عوارضی کاشان تا میدان مطهری به طول 4.7 کیلومتر تکمیل گردد.
مدیر عامل سازمان قطار شهری اظهار داشت: هم اکنون ایستگاه مطهری و فرهنگیان درحال انجام عملیات عمرانی می باشند.
ایشان ادامه داد: ایستگاه منوریل میدان مطهری مهمترین ایستگاه این پروژه می باشد که محل تلاقی با خط A مترو است. این ایستگاه به دلیل جانمایی در کنار مسیر رودخانه دارای طراحی و معماری خاص بوده و در سه طبقه زیرزمین، همکف و تراز سکو اجرا خواهد شد.
وی افزود: سعی شده است طراحی این ایستگاه به دلیل قرار گرفتن در محدوده حرم مطهر حضرت معصومه (س) و مسجد امام حسن عسکری (ع) با بافت اسلامی ایرانی اطراف خود همخوانی داشته باشد.
مدیر عامل سازمان قطار شهری بیان داشت: همزمان با تکمیل مسیر و ایستگاه های این پروژه، موضوع تأمین ناوگان مورد نیاز جهت بهره برداری آزمایشی در حال پیگیری و انجام می باشد.
اولین جلسه هیئت مدیره سازمان حمل و نقل ریلی به ریاست دکتر عظیمی و با حضور تمامی اعضاء در سالن جلسات این سازمان، برگزار شد.
با هدف تسریع در بهرهبرداری خط Aمترو قم مصوبه یک رام ۵ واگنه از شرکت واگنسازی پارس وابسته به شرکت مپنا، در یکصد و هفتادمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر قم مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: انتظار داریم که امسال واگنهای متروی قم تامین شده و خط نخست متروی قم راهاندازی شود.
پس از سالها تاخیر، حاشیهسازی و دو بار حذف از دستور کار، خط دوم متروی قم بار دیگر بهطور جدی روی میز تصمیمگیری قرار گرفت و اینبار با تأیید شورای عالی ترافیک کشور همراه شد؛ پروژهای ۲۸ کیلومتری در محور شمال-جنوب که با ۲۱ ایستگاه قرار است در صورت بازشدن گرههای چندین ساله اداری و مدیریتی و اعتباری، به یکی از اساسیترین نیازهای کلانشهر قم پاسخ دهد: حملونقل انبوهبر، پاک و پایدار.
استاندار قم با اشاره به اینکه در شهر قم مراکز اقامتی مناسبی برای زائران نداریم، گفت: باید دست به دست یکدیگر شرایطی را فراهم کنیم تا سرمایهگذاران در این شهر حضور پررنگتری داشته باشند.
رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: مردم پردیسان برای حملونقل به خطوط انبوهبر نیاز دارند و از دولت تقاضا داریم تا از ظرفیت اراضی دولتی برای پشتیبانی این پروژه استفاده کند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر پیگیری وزارت کشور برای تأمین واگنهای خط یک مترو، از تصویب احیای خط دوم متروی قم در شورای ترافیک با هدف خدمت رسانی به نقاط پرجمعیت شهر قم خبر داد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر قم با اعلام ابلاغ حکم دکتر عظیمی به عنوان شهردار کلانشهر قم گفت: با توجه به وصول پاسخ مثبت استعلام و تکمیل مراحل قانونی، حکم دکتر فرامرز عظیمی به عنوان شهردار قم از سوی وزیر کشور صادر و به استان ابلاغ شد.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری قم گفت: مطالعات امکانسنجی خط B حملونقل ریلی قم هماکنون با پیشرفت ۵۰ درصدی در حال انجام است و پیشبینی میشود عملیات اجرایی خط از سال آینده آغاز شود.
استاندار قم با اشاره به پیشرفتهای قابل توجه پروژه مترو قم گفت: با همکاری شرکت صنایع الکترونیک ایران، سیستمهای نوین کنترل و مدیریت ریلی برای مترو قم طراحی و اجرا خواهد شد تا شاهد بهرهبرداری هرچه بهتر از این پروژه حیاتی باشیم.