مدیر عامل سازمان قطار شهری قم خبرداد: با همت و کار و تلاش شبانه روزی، حفاری تونل مکانیزه مترو از سمت منطقه قلعه کامکار به مسجد مقدس جمکران از مرز 6 کیلومتر گذشت. (94/11/10)
به گزارش واحد روابط عمومی سازمان قطار شهری، مهندس ابراهیم نیلیه گفت پروژه خط A قطار شهری، شمال غربي قم را به جنوب شرقي آن متصل می نماید و مطالعات زمینشناختی نیز در همین گستره انجام گرفته است. موقعیت خط A متروی قم با حفظ دسترسیهای محلی، از مسجد جمکران آغاز و در قلعه کامکار خاتمه مییابد.
مدیر عامل سازمان قطار شهری قم خاطر نشان کرد: دسترسی به قطار شهری برای مسافران از طریق ۱۴ ایستگاه که به ترتیب از1 Aتا 14 Aنامگذاری شده اند پیشبینی شده است. سکوهاي مسافرگيري در کلیه ایستگاهها در طرفین خط ریلی قرار داشته و بدون قوس مي باشند. متوسط طول ایستگاهها ۱۰۹ متر و فاصله ایستگاههای متوالی بین ۶۶۰ تا ۱۹۸۰ متر يعني بطور متوسط ۱ کیلومتر میباشد.
وی افزود: دستگاه عظیم حفاری مکانیزه TBM با حفاری متوسط 14.1 متر در روزهای فعال، هم اکنون از مرز حفاری تجمعی 6000 متر گذشته و در صورتی که دستگاه TBM به همین نحو و طبق برنامه زمان بندی به حرکت خود ادامه دهد تا مهر ماه 95 به میدان ولیعصر خواهد رسید و در آنجا به تونل سنتی ملحق خواهد شد.
مدیر عامل سازمان قطار شهری قم اظهار کرد: طول کل مسیر پروژه 14.8 کیلومتر می باشد که 10.3 کیلومتر آن را تونل مکانیزه تشکیل می دهد و 4 کیلومتر از کل مسیر نیز تونل سنتی از میدان حضرت ولیعصر (عج) تا مسجد مقدس جمکران می باشد که تا کنون 816 متر از تونل سنتی به صورت غیر مکانیزه حفاری گردیده است.
جلسه هیأت مدیره سازمان قطار شهری قم با محوریت پروژه منوریل در سالن جلسات این سازمان برگزار گردید.
مدیر عامل سازمان قطار شهری شهرداری قم: افزایش طول مسیر و تعداد ایستگاه های خط B متروقم پس از بررسی توسط مشاور و موافقت مراجع بالا دستی قطعی می باشد.
معاون مالی و پشتیبانی سازمان قطار شهری شهرداری قم: پیشرفت احداث خط 1 مترو قم در مقایسه با سایر خطوط قطار شهری کشور نسبتاً قابل قبول و متناسب با تخصیص اعتبارات دولتی و ... می باشد.
معاون فنی و اجرایی سازمان قطار شهری شهرداری قم: با استفاده از تجربه های شهرهای دیگر در ساخت و اجرای مترو و مدیریت هزینه ها، شاهد کاهش قابل توجه هزینه های اجرای تونل مکانیزه مترو قم بوده ایم.
مدیرعامل سازمان قطار شهری شهرداری قم وزارت کشور را متولی اصلی تأمین ناوگان موردنیاز مترو در کشور دانست و گفت: شهرداری قم بهمنظور تأمین ناوگان خط یک مترو قم تعامل همهجانبه و پیگیری مستمر از وزارت کشور را در دستور کار داشته و دارد.
مدیر عامل سازمان قطار شهری شهرداری قم: دستگاه حفاری تونل مکانیزه (TBM) بر اساس مفاد قرارداد و نظر مشاور وقت در مالکیت قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) بوده و شهرداری مبلغ 6/4 میلیون یورو بابت تملک آن را پرداخت ننموده است.
مدیرعامل و مدیران سازمان فناوری اطلاعات شهرداری قم از ایستگاه میدان شهید مطهری مترو بازدید نمودند.
به میزبانی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی و با حضور نمایندگان وزرات کشور، مشکلات و موانع راه اندازی فاز نخست مترو قم و همچنین توسعه به سمت مسجد مقدس جمکران، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مترو قم به عنوان یکی از نمادهای مهم فعالیت جهادی و انقلابی در شرایط تحریم کشور برای اثبات خودباوری و تکیه بر توان داخلی می باشد.
انتشار فراخوان عمومی خرید خدمات مشاوره امکانسنجی ادامه طرح منوریل قم